2005 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2015 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuarı’nı kazanarak flüt eğitimine Doç. Nihan Atalay ile başladı.

2017 yılında Fransa Vélizy-Villacoublay (Yvelines)’ de katıldığı ‘‘XXIe Concours International de Jeune Flûtiste’’de Mansiyon ödülü aldı. 2018 yılının Şubat ayında Fransa’nın Nice şehrinde katıldığı “8eme Concours International de Flûte’’de 2.’lik ödülü aldı. Yine 2018 yılının Nisan ayında katıldığı Hollanda Ittervoort’ta düzenlenen International Dutch Flute Competition’da 3.’lük ödülünü kazandı. Aynı sene İsviçre Gland’taki La Côte Flüt Festivali kapsamında düzenlenen ‘‘Concours de Flûte Junior’’da 3.’lük ödülü aldı. La Côte Flüt Festivali’nde Emmanuel Pahud ve Phillipe Bernold’un Masterclass’larına katıldı. 2019 yılında katıldığı 4. Varna Uluslararası Flüt Yarışması’nda 3.’lük ödülünün sahibi oldu. 2021 yılında “10e Concours International de Flute Flutissimo Online 2021” yarışmasından Oybirliği ile 1.’lik ve Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. 2022’de katıldığı Bulgaristan Varna’da düzenlenen 7. Varna Uluslararası Flüt Yarışması’nda 3.’lük ödülü aldı, yine aynı yıl Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası’nın seçmelerini kazanarak orkestranın üyesi olmaya hak kazandı.

Emmanuel Pahud, Philippe Bernold, Sibel Pensel, Bülent Evcil, Jülide Gündüz, Sonat Sözer, Robert Pot, Raphaëlle Truchot-Barraya, Florent Bontron, Denizcan Eren, Aleksandr Haskin, Noemi Gyori, Raffaele Trevisani ve Iva Lübomirova’nın Masterclass’larına katılma fırsatı buldu.